Илић: Бољи опроштај нисам могао да замислим 

Фудбалер и легендарни капитен Партизана Саша Илић, после освајања Купа Србије, рекао је да бољи крај каријере није могао да замисли.

Партизан је у финалу Купа победио Црвену звезду 1:0, а Илић је одиграо последњи меч у црно-белом дресу.

"Нисам замишљао бољи крај каријере. Одмах да вам кажем, предосећао сам. Не волим о томе да причам, али као да сам знао да ћемо да узмемо овај трофеј. На лицима мојих саиграча видео сам да ће дати и више од 100 одсто могућности. Уз дозу среће мислим да смо заслужено освојили овај трофеј у Купу", рекао је Илић новинарима после меча.

Легендарни капитен црно-белих рекао је и да је освајање трофеја у Купу Србије спасило сезону клуба из Хумске.

"Што се тиче ФК Партизан, сви знамо да смо имали изузетно турбулентну сезону, где нисмо направили неке резултате које доликују клубу. Донекле смо овом утакмицом извадили сезону. Ипак смо освојили трофеј, а када играш у Партизану трофеји се подразумевају", рекао је Илић. 

Говорио је и о томе какав је осећај када уђете у игру у последњој утакмици у каријери.

"Нисам о томе размишљао, размишљао сам само о томе да помогнем колико могу, да Партизан победи. После последњег судијског звиждука, савладале су ме емоције...Захвалио бих свим саиграчима који су играли са мном доста дуго у Партизану, свим тренерима, свим људима који су радили у ФК Партизан и СЦ Телеоптик. Ја нећу отићи из Партизана, то је мој клуб. Завршавам само једно одређено поглавље, а то је играчка каријера", поручио је Илић.

Илић се опростио од Хумске у последњем колу Суперлиге против Пролетера, трофејем у Купу, а опраштајној утакмици не размишља.

"Не знам, не размишљам о томе у овом тренутку. Желео сам да се опростим на свом стадиону, који ми је најдражи. С друге стране и ово је фантастичан опроштај. Последња утакмица, победа против највећег ривала... Боље нисам могао да пожелим", закључио је Илић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво