Милошевић: У проблему смо ако Звезда буде на нивоу из Лиге шампиона

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да би победа над Црвеном звездом у финалу Купа и освајање трофеја била спас сезоне.

"Чека нас битна и велика утакмица, највећи у српском фудбалу. После дуже времена има већу тежину јер доноси трофеј. Свако има своје мотиве и разлоге и учинићемо све да они превагну на нашу страну", рекао је Милошевић на конференцији за медије у просторијама ФСС.

Он је додао да је добра ствар што за трофеј Купа Србије играју два најбоља клуба из земље.

"Делом може да се гледа да можемо да спасимо сезону. Сигурно да трофеј значи, а за нас може да нам донесе растерећени календар у квалификацијама за Лигу Европе, две недеље каснији почетак. Више разлога је ту још".

Милошевић не сматра да може да буде изненађења у дуелу Партизана и Црвене звезде.

"Мени ће значити више дерби него колеги, више их је имао, а ја један. Ово је различита утакмица, решава се све у 90 минута. Дигли смо се, али и очекујем бољу Звезду. Надам се да Звезда неће да подигне ниво на онај из Лиге шампиона, иначе ћемо имати проблем".

Голман Владимир Стојковић истиче да је предстојећа утакмица најбитнија за црно-беле ове сезоне.

"Имали смо турбулентан период, а Звезда је освојила титулу и честитам јој на томе и резултатима. Припремили смо се за најлепшу утакмицу, верујем да ће сви уживати", навео је он, уз константацију да живи за то да дете без проблема пошаље на дерби.

Утакмица се игра сутра од 19 сати на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво