Милојевић и Савић пред финале Купа: Нисмо растерећени, (пре)дуго чекамо на "дуплу круну"

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, пред финале Купа Србије против Партизана, каже да његов тим има додатан мотив јер на "дуплу круну" чека 12 година. Предуго је чекамо, додаје дефанзивац Вујадин Савић.

"Причали смо да су нам оба домаћа трофеја циљ, узели смо један, а сад имамо прилику за други. Чињеница да Звезда дуго чека на 'дуплу круну' и то нам је велики мотив. Испред нас је посебна утакмица и даћемо све од себе да пружимо добру партију и славимо", рекао је Милојевић на конференцији за новинаре у просторијама ФСС на Теразијама.

Он је поручио да су вечити ривали заслужили да се заједно нађу у финалу.

"Волео бих да победи фудбал, то је најважније", наглашава тренер Звезде и додаје да његов тим никако не може да буде растерећен због освајања титуле.

"Не желим да моји играчи буду растерећени на тренингу, а камоли утакмици. Прошле године нисмо стигли до финала, погрешно је гледати да смо растерећени због титуле. Гледамо да будемо спремни".

Милојевић неће моћи да рачуна на суспендованог Срђана Бабића и повређеног Ричмонда Боаћија.

"Немам разлога да се плашим да смо исцрпљени. Ценим моје играче, све што је било је нормално и природно да некад не одиграмо на свом нивоу. Они су професионалци и даће све од себе, као и до сада. Не видим да може да дође до опуштања".

Дефанзивац Вујадин Савић каже да Звезда предуго чека на "дуплу круну".

"Имамо феноменалну сезону, завршили смо на првом месту, али желимо и Куп. Надам се да ћемо успети у томе", рекао је Савић, који је поручио да би волео да што више деце долази на вечите дербије јер верује да долази боље време понашања на стадионима.

Утакмица се игра у четвртак од 19 сати на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво