СМС на прагу Јувентуса, следи договор клубова

Српски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић договорио је личне услове за прелазак у редове Јувентуса, остаје да се клубови договоре око обештећења.

Милинковић-Савић је и прошле године био на радару "Старе даме", али није дошло до договора, пошто је Лацио "зацепио" цену од 150 милиона европских новчаница.

Чини се да ће годину дана касније две стране доћи до договора, тако бар тврди Скај Италија.

Наводно, Милинковић-Савић договорио је личне услове са Јувентусом, па сада предстоје преговори два клуба, а очекује се да ће се наћи на суми мањој од 100 милиона евра.

Репрезентативац Србије напунио је 24 године, а ове године је изабран за најбољег везисту Серије А, према статистичким параметрима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи