Бобић о трансферу Јовића: Нисмо се још договорили са Реалом

Спортски директор Ајнтрахта Фреди Бобић изјавио да су у току преговори са Реалом о трансферу Луке Јовића у Мадрид, али да још ништа није готово.

Лука Јовић требало би да буде једна од звезда летњег прелазног рока, али, према речима спортског директора Ајнтрахта Фредија Бобића, трансфер у Реал је далеко од готовог.

"Не постоји договор између два клуба, иако су преговори у току. Међутим, још неколико клубова је заинтересовано за Јовића", изјавио је Бобић за Фокс спортс.

Према незваничним информацијама, Ајнтрахт жели бар 70 милиона евра за прву звезду тима, док је Реал понудио 60.

"Краљевски" клуб сматра да Немци траже много пара за играча за којег није сигурно да ће бити стартер наредне сезоне, али и Ајнтрахт има своју рачуницу.

Јовић је одиграо фантастичну сезону за тим из Франкфурта, а с обзиром на чињеницу да нападач није још напунио 22 године, Ајнтрахт сматра да на репрезентативцу Србије могу више да зараде.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи