Жиру: Срећан сам што остајем још годину дана у Челсију

Француски фудбалер Оливије Жиру остаће играч Челсија, пошто је сарадању са лондонским клубом продужио на још годину дана.

Уговор 32-годишњег нападача са лондонским тимом важио је до овог лета, а Челси је истористио могућност да активира опцију наставка сарадње.

"Веома сам срећан што сам потписао нови уговор, стварно сам желео да останем још годину дана. Од почетка се осећам као део тима, породице. Надам се да ће доћи трофеји", рекао је Жиру за званични сајт клуба.

Француски репрезентативац претходно је изјавио да је фрустриран што други нападач у тиму и што је у сенци Аргентинца Гонзала Игуаина, а истицао је и да има понуде из других клубова.

Светска фудбалска федерација казнила је лондонски клуб забраном трансфера у наредна два прелазна рока због кршења правила о трансферима малолетних фудбалера, што је вероватно био разлог да Жируа задрже у клубу.

Жиру је у Лондон стигао 2017. године из Арсенала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво