Вождовац остао без тренера и спортског директора

Фудбалски клуб Вождовац је споразумно раскинуо сарадњу са досадашњим спортским директором, Гораном Гркинићем и захвалио се на сарадњи Драгану Аничићу. Управни одбор је донео ову одлуку након јучерашњег заседања.

Горан Гркинић дошао је у Вождовац пре пет година и у том периоду урадио неизмерно много и био део историјских резултата клуба, како такмичарских, тако и пословних.

За време Гркинићевог мандата на челу спортског сектора клуб је остварио рекордне трансфере, па је тако један од највећи талената српског фудбала Филип Ступаревић постао члан Вотфорда, Александар Филиповић прешао је у БАТЕ Борисов, Дејан Георгијевић у Ференцварош, а Саша Ивковић у Марибор.

Такође, Адам Марушић данас је члан Лација, Гајић и Путинчанин узданице љубљанске Олимпије, а сјајни голман Зоран Поповић остао је уписан у историји Црвене звезде као члан овосезонске шампионске генерације.

"Са досадашњим спортским директором смо након пријатељског разговора договорили споразумни прекид сарадње. Руководство клуба, на челу са Марком Здравковићем, се најискреније захваљује Горану Гркинићу за труд и енергију коју је уложио заједно са нама у протеклих 5 година да клуб постане оно што је данас – стабилан и респектабилан суперлигашки клуб, који може да се дичи са оствареним трансферима, као и са формирањем младих играча. Драго нам је што смо имали прилике да сарађујемо са сјајним спортским радником и професионалцем који је својим преданим радом учинио немерљиво много за наш клуб. Надамо се да ће нам се пословни путеви опет укрстити, и желимо нашем великом пријатељу све најбоље у даљем раду", став је управе клуба.

Горан Гркинић истакао је захвалност руководству клуба за пружену прилику и напоменуо да је поносан на постигнуте резултате.

"Захваљујем се свима у клубу на предивној сарадњи. Хвала Марку Здравковићу, на чији позив сам дошао клуб, јер је препознао моју визију тога како клуб треба да напредује и заједно са мном радио на остварењу исте у протеклим годинама. Успехе и неуспехе делили смо заједно и хвала му још једном на подршци. Велика захвалност иде и свим запосленима у клубу, људима из администрације, економата и осталих служби, као и мојим играчима са којима сам увек имао отворену комуникацију, сјајну сарадњу и велику међусобну подршку. Хвала свима. Вождовац је породица. Остајемо пријатељи за цео живот", казао је Гркинић.

Такође, након осам месеци које је Драган Аничић провео на клупи "змајева", доћи ће до промене шефа стручног штаба.

"Руководство клуба се такође захваљује Драгану Аничићу и осталим члановима стручног штаба на уложеном раду и труду. Не заборављамо да је Аничић преузео клуб у комплексном моменту и желимо да истакнемо велику захвалност на посвећеном раду и сјајном односу са играчима и запосленима у клубу. Од срца му желимо све најбоље у даљој тренерској каријери."

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво