Милојевић: Урадили смо нешто вредно

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић био је веома задовољан после победе против Напретка 3:0 на прослави 30. шампионске титуле. Он се захвалио и навијачима на подршци приликом церемоније доделе трофеја.

Фудбалери Црвене звезде, уочи мечa против Напретка који су добили са 3:0, прославили су 30. јубиларну титулу шампиона државе пред више од 30.000 гледалаца на стадиону "Рајко Митић".

"Невероватно! Прелеп је осећај и огромна је част бити део Црвене звезде. Сада можемо да кажемо да смо урадили нешто, имамо трофеј у рукама, и то јубиларни 30. по реду. Срећан сам што су навијачи препознали тренутак и дошли у великом броју да нас поздраве и прославе са нама. За овај дан смо вредно радили од почетка сезоне и уживали смо у свакој секунди прославе. Најлепше ми је када видим своје играче срећне и насмејане, и њима је пуно срце због овог трофеја", рекао је Милојевић.

Он се захвалио навијачима на подршци приликом церемоније доделе трофеја.

"Скандирање звездаша је нешто неописиво. Заиста је то нешто што желим сваком тренеру да доживи, јер нема боље потврде да радите добар посао. Видело се на овој утакмици да су Звездини навијачи заиста највернији. Упркос јаком неверемену, које је чак било праћено градом, нису ни у једном тренутку престали са песмом. Шта више, били су све гласнији како је киша јаче падала и тиме показали да су јачи и од временских непогода", казао је Милојевић.

Шеф стручног штаба Црвене звезде истакао је задовољство због приказане игре.

"Лоши временски услови донекле су покварили утисак целокупног меча, ова утакмица је могла да буде још садржајнија, али сви који су гледали могли су да уживају у жељи и борбености која је резултирала победом. Овај резултат је важан јер смо захваљујући њему освојили 102 бода у сезони и тиме надмашили резултат из прошле сезоне. Показало се да Звезда има велики број квалитетних играча и сигурно је ово лепа увертира за финале Купа Србије", поручио је Милојевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво