Валенсија у Лиги шампиона, Хетафе у Лиги Европе

Утакмицама 38. кола почео је расплет у шпанској Ла Лиги и сада је познато да ће следеће сезоне у Лиги шампиона наступати екипа Валенсије, док ће Хетафе у Лигу Европе.

"Слепи мишеви" су као гости савладали Ваљадолид са 2:0, а поготке су постигли Солер у првом и Родриго у другом полувремену.

Валенсија је тако сезону завршила на четвртој позицији са 61 бодом и следеће сезоне ће се надметати у елитном такмичењу.

Место испод са два бода мање заузео је Хетафе, који је ремизирао 2:2 са Виљареалом, у дуелу у којем је наш Немања Максимовић био стрелац.

Он је у 76. минуту донео предност домаћину, претходно су на погађали Портиљо, односно Ибора, док је реми у самом финишу дело Морена из Виљареала.

Севиља је захваљујући головима Бен Једера и Мунира била боља од Атлетик Билбаа резултатом 2:0, па ће оба тима морати кроз квалификације да траже пут до Лиге Европе.

У првој утакмици дана Леванте и Атлетико Мадрид су играли нерешено (2:2).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво