Милошевић: Меч такмичарски важан, све у знаку Саше

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић пред последњи меч у Суперлиги против Пролетера рекао је да је тај сусрет и даље такмичарски важан, али да ће све у тој утакмици бити посвећено капитену Саши Илићу.

Легендарни фудбалер Партизана у недељу ће одиграти свој последњи меч на стадиону у Хумској.

"Што се тиче утакмице, такмичарски она је и даље битна јер ћемо да пробамо да останемо на трећем мешту. Ипак све остаје записано у историји и боље је да будемо трећи него четврти. Ући ћемо са жељом да победимо. Наравно да ће све сутра бити у знаку нашег каипетена, који то заслужује. Сви знате какав значај Саша има за наш клуб последњих деценија", рекао је Милошевић на конференцији у СЦ Телеоптик.

Тренер црно-белих рекао је да ће Илић почети утакмицу.

"Играће колико може, а тим око њега ће бити такав да ће пробати да победи. Сигуран сам да би и он имао жељу да се победом опрости од свог стадиона".

Партизан у четвртак очекује финале Купа са Црвеном звездом, а Милошевић је истако да ће из тог разлога бити промена у тиму у мечу против Пролетера.

"Имаћемо промене, то смо практиковали у последња два месеца. То је било неопходно, па ће то бити пракса и за сутра. Имамо простора да неке играче одмарамо", рекао је Милошевић и осврнуо се на екипу Пролетера.

"Они су изненађење нашег првенства. Једна екипа која мозе бити јако незгодна и која увек може да изненади. Неће бити лак задатак. Хтели бисмо три бода, али они ће доћи да се надигравају", рекао је Милошевић.

Карте за последњи меч првенства коштају 22 динара, у част Илића који је носио дрес са тим бројем.

"Очекујем више публике јер то Саша залужује у сваком смислу. Сутра је недеље, надам се да ће бити леп дан. Сви предуслови су ту да људи дођу", рекао је Милошевић.

На питање да ли ће се српском фудбалу десити ускоро десити неки нови Саша Илић, Милошевић је одговорио:

"Ретко се дешавају такви играчи. Треба трајати до 41. године. За то треба имати генетику и ментални склоп. Много је Саша овде ствари издржао. Да се све поклопи и одржи оволило дуго.само он зна колико је било тешко. Таквих нема много и не појављују се сваки дан".

Милошевић је упитан и да прокоментарише промену локације одигравања финала Купа из Ниша у Београд.

"Како коментаришем? Никако", рекао је тренер црно-белих.

Утакмица између Партизана и Пролетера игра се у недељу од 19 сати, а пола сата пре почетка меча биће емитован видео у част Саше Илића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи