Партизанов "бисер" у Вождовцу упркос интересовању Звезде

Лука Цветићанин, један од најталентованијих фудбалера рођених 2003. године, постао је нови играч Вождовца. Цветићанин је прошао омладинску школу Партизана, напустио је клуб са 16 година, али је упркос интересовању Црвене звезде, одлучио да пређе међу "змајеве".

Момак који игра на позицији нападача стиже као слободан играч, а већ неко време тренира са саиграчима у Вождовцу.

"Вождовац је заиста клуб у којем се осећам феноменално и нема сумње да је ово права средина за мој даљи развој. Услови за рад које клуб има су сигурно једни од најбољих у Србији, и играч има све што му је потребно да би напредовао. Након разговора са директором Гркинићем и упознавања са екипом схватио сам да клуб функционише као породица", рекао је Цветићанин.

Капитен кадетске селекције Србије имао је велики број понуда, како од домаћих, тако и иностраних клубова, али је у договору са својом породицом препознао Вождовац као клуб у којем млад играч може да добије све услове да напредује.

"И поред других понуда, у договору са менаџером и породицом одлучио сам да је Вождовац прави клуб за мене као младог играча, и по свему ономе што сам видео до сада, сигуран сам да нисам погрешио. Једва чекам да дебитујем, и надам се да ћу у годинама које долазе оставити дубок траг у клубу и помоћи му да испуни европске амбиције у следећој сезони", навео је млади фудбалер.

Генерални директор Вождовца, Горан Гркинић не крије задовољство што је још један бисер српског фудбала одлучио да каријеру настави у Вождовцу.

"Сам долазак Цветићанина много говори о амбицијама клуба у наредним годинама које су, као и увек, највише могуће. Пресрећан сам што смо у договору са Лукином породицом и менаџерима Владом и Игором Глушчевићем направили план за даљи развој његове каријере и захвалан сам им на њиховој искрености и поштовању које је обострано. Сигуран сам да ћемо фудбалски бисер који нам је предат на чување избрусити на најфинији могући начин", рекао је Гркинић.

Након доласка Јована Нишића, Марка Илића и Страхиње Бошњака, Цветићанин је још један из плејаде играча са феноменалним потенцијалом, и Гркинић наглашава да Вождовац није случајно избор најбољих младих играча.

"И поред многих понуда из иностранства, Лука се одлучио за Вождовац, што довољно говори о перспективи коју наш клуб даје, на крају крајева, то смо видели и у случају Филипа Ступаревића који је из нашег клуба остварио трансфер у Вотфорд. Вождовац је клуб у којем је све подређено напредовању младих играча и узбуђен сам већ сада због онога што нам доноси следећа сезона на Крову", закључио је Гркинић.

Млади Цветићанин могао би да дебитује већ у недељу у утакмици коју "змајеви" играју против Спартака из Суботице у последњем колу овогодишњег првенства.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи