Гризман објавио да одлази из Атлетико Мадрида

У видео-снимку постављеном на Твитеру, Антоан Гризман објавио да напушта мадридски Атлетико овог лета. Шпански медији предвиђају да ће се преселити у Каталонију.

Звезда селекције Француске је прошлог лета потписао продужетак уговора, који је требало да га задржи на Ванда Метрополитано стадиону у наредних пет сезона.

 

Међутим, сада је јасно да ће меч са Левантеом током викенда бити његово последњи меч за "лос колчонеросе".

Гризман је уочи Мундијала прошлог лета одбио да пређе у Барселону, али сада из Шпаније стижу наводи да ће управо Блауграна бити његова наредна дестинација. Наводно, Барселона је спремна да исплати 130 милиона евра првог јула (откупна клаузулау уговору Гризмана).

Гризман је 2014. године прешао из Реал Сосиједада у Атлетико Мадрид.

У видео-снимку Гризман истиче да је одлуку донео после разговора са Дијегом Симеонеом, а да одлази јер жели нове изазове у каријери. Навијачима Атлетика се захвалио "на љубави коју су му пружали током свих година".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво