Сон Хјонг-мин, најдивнији човек на планети

Голови, асистенције, дриблинзи... Све је то саставни део живота једног професионалног фудбалера. У случају Сон Хјонг-мина живот је много, много више од тога.

Сон Хјонг-мин један је од најбољих играча Тотенхема ове сезоне, а са лондонским тимом играће финале Лиге шампиона против Ливерпула.

Ипак, навијачи су заволели Корејца не само због фудбалског умећа, већ зато што га сматрају једним од најфинијих људи у фудбалском свету.

Видео-снимак на којем Сон поклања пажњу дечици својих саиграча постао је виралан, а коментари су више него позитивни.

"Сон је најдивнији човек на планети", "Увек је срећан, а жели да усрећи и друге људе", "Волели би да је Сон наш ујак", само су неки од коментара који говоре колико се Сон подвукао свима под кожу, у најпозитивнијем смислу те фразе.

Неки од навијача сматрају да је Корејац својим понашањем заслужио Златну лопту за "финоћу".

Додуше, екипу Тотенхема очекује још један дуел ове сезоне, вероватно и најважнији. А ако Сон постане херој своје екипе, можда ни права Златна лопта неће бити далеко. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво