Најталентованији штопер света долази на "Камп Ноу"

Капитен фудбалера Ајакса Матијс де Лихт близу је трансфера у Барселону и за неколико дана читав посао биће завршен, пишу шпански медији.

Де Лихт ће кренути путем саиграча Френкија де Јонга, чији прелазак на Ноу Камп је договорен још зимус за чак 75 милиона евра и то без бонуса.

Сличан износ би каталонски гигант требало да плати и за најталентованијег штопера света, одмах по крају сезоне и последњег меча Ајакса против Де Графшапа који се игра у среду.

Сам де Лихт је инсистирао је преласку у Барселону у конкуренцији још Јувентуса, Ливерпула, минхенског Бајерна и Манчестер Јунајтеда.

Каталонци су му већ наменили улогу стартера и дали му гаранције, што је било од велике важности за 19-годишњег холандског дефанзивца. Од матичног клуба опрашта се након фантастичне сезоне, "дупле круне" у Холандији и полуфинала Лиге шампиона, без обзира што су секунде делиле од борбе за "ушати трофеј".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво