Пирлов рецепт за освајање ЛШ: Јувентусу је потребан Иско

Легендарни италијански фудбалер Андреа Пирло рекао је да Јувентусу недостаје играч попут Иска како би освојио Лигу шампиона, као и да Маурисио Покетино има идентитет који одговара торинском клубу.

Менаџер Тотенхема, који је ове сезоне успео да одеведе лондонски клуб у финале Лиге шампиона, помиње се као нови тренер Јувентуса.

"Покетино има идентитет за Јувентус. Он је модеран тренер који је у Енглеској веома дуго. Та модерност не односи се само на стил игре, него на све. Он долази из шпанског фудбала, а који је спој свега", рекао је Пирло, а преноси Скај спорт Италија.

Бивши везни фудбалер Милана и Јувентуса говорио је и о пропустима и недостацима у везном реду Старе даме.

"По мом мишљењу, потребан им је Иско. Јувентус је на другом нивоу у Италији, али морају да освоје Лигу шампиона. Алегри је то имао на уму неколико месеци. Везни ред је нешто што треба да се поправи. Довео је Кристијана Роналда коме не зна како да дода лопту. Везни играчи су им потребни како би отишли до краја у Лиги шампиона", рекао је он.

Јувентус је ово сезоне заустављен у четвртфиналу Лиге шампиона, када их је елиминсао холандски Ајакс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи