Аталанта граби ка Лиги шампиона, Лацио јури Лигу Европе

Фудбалери Аталанте савладали су Ђенову са 2:1 у утакмици 36. кола Серије А и тренутно заузимају треће место на табели. Лацио је у гостима био бољи од Каљарија и тако остао у трци за позицију која води у кавлификације за Лигу Европе.

Аталанта је серијом победа у последњих неколико недеља дошла у ситуацију да се бори за Лигу шампиона, а победом над Ђеновом претекли су и екипу Интера на трећем месту на табели италијанског шампионата.

У првом полувремену меча на стадиону "Атлети азури ди Италија" није било голова, да би тим из Бергама до предности од два гола дошао погоцима Бароуа и Кастања.

Коначан резултат поставио је Пандев у финишу меча.

Аталанта је стигла до 65. бода, два више од Интера који има меч мање, а чак шест више од Милана и Роме, којима такође предстоје мечеви 36. кола.

Лацио је на гостовању савладао Каљари са 2:1. Стрелци за тим из Рима били су Алберто и Кореа, док је једини гол за домаћу екипу постигао Паволети.

Лацио је уписао 58. бод и налази се на седмој позицији, са једним бодом мање од шестопласиране Роме. Шесто место на табели Серије А води у квалификације за Лигу Европе.

Каљари је 12. на табели са 40 освојених бодова. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво