Милошевић: Против Војводине имамо прву меч лопту

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић рекао је да његов тим има прву меч лопту у утакмици шестог кола плеј-офа Суперлиге против Војводине.

"За нас прва меча лопта, када је у питању лига. Још једна у низу тешских утакмица. И сутра нас очекује тежак меч са противником који је нас је једини надиграо. Имамо мотив да сутра прикажемо бољу игру. Опет се враћамо на причу о терену, као о додатно отежавајућој околности, где се нисмо најбоље сналазили ни у Новом Саду, ни у Крушевцу. Потребно је да неке ствари урадимо другачије", рекао је Милошевић новинарима у СЦ Телеоптик.

Он је истакао и да су сви играчи спремни за сутрашњи меч.

"Немамо повређених и нико нема картоне. То је први пут да имамо такву ситауцију откад сам ја овде. Нешто што је позитивно".

Он је објаснио и колико ће сутрашњи меч бити другачији од претходног са Новосађанима.

"Екипе које немају резултатски императив играју опуштено и растерећено. Без притиска и обично екипе тада играју понајбоље. Не смемо да се опушстамо и морамо да припремимо утакмицу максимално озбиљно. Сутра нам је велика шанса да завршимо причу у лиги и да можемо на друге ствари да се фокусирамо. Битна утакмица, али се неће сама од себе добити. Не желим да поредим, али на највећем нивоу европског фудбала дешавају стари које су јако чудне, када се опустите. Ова екипа нема простор да се опушта и да мисли лако ћемо", рекао је Милошевић.

После меча са Војводином, црно-беле у среду очекује други полуфинални меч Купа Србије са Радничким из Ниша.

"Све утакмице су битне и немате простора за припрему. Већ је крај сезоне, физички замор је већ био озбиљан када сам ја дошао. Имали смо велику потрошњу и врло је тешко оправити екипу. Добра ствар је што можемо да рачунамо на све играче. Што се саме тешке ситуације тиче, екипа је у тешкој ситуацији у последњих шест месеци. И полако сам се навикао", рекао је Милошевић и додао да постоји могућост да сутра одмори неке играче.

Тренер црно-белих још једном је поновио да има симпатије према Војводини.

"Војводина је клуб који има посебну тежину у Србији и посебну причу кија се разликује од Партизана и Звезде. Волим Нови Сад као град и менталитет. Из тога вероватно произилази и личност и људи који тамо раде. Начин на који размишљају и гледају на фудбал ми се допада. То су разлози зашто ми је симпатична. Сигурно не због боја.

Милошевић је објаснио писање медија да ће преузети функцији спортског директора.

"Не знам како би се та функција у нашим условима звала, али бићу задужен за прелазни рок који следи. Спреман сам на то, имали смо разговоре о томе. Мени је веома битно да имам контролу над прелазним роком и над оним што следи, управо због оног што се издешавало. Како ће се то звати, никад нисам патио од функција. Када је у питању функција спортског директора у будућности, то су питања за челнике клуба", закључио је Милошевић.

Утакмица између Војводине и Партизана игра се у суботу од 16 сати на стадиону "Карађорђе".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво