Тријумф Црвене звезде против Пролетера

Црвено-бели, поготком Милана Јевтовића у другом делу меча, савладали Пролетер у Новом Саду.

Није шампион Србије бриљирао на стадиону „Карађорђе" у првом мечу шестог кола плеј-офа, чак је вероватно био и ривал у подређеном положају у већем делу меча (Митровић пропустио две добре прилике за домаће), али је и поред тога успео да слави.

Чињеница да меч није имао изражену резултатску вредност условио је, могуће је такво тумачење, састав (након 40 дана, рецимо, од првог минута у Црвеној звезди је играо Вељко Симић) и ниво посвећености два тима, али је и донео неколико веома лепих ситуација којима је сигурно допринела релативна растерећеност.

После поготка Милана Јевтовића, који је још један од фудбалера који након дуго времена добија прилику у дресу Црвене Звезде, Пролетер је имао још једну сјајну прилику преко Човића, да би гости узвратили изванредном шансом Вујадина Савића.

У последњем колу, које је на програму наредног викенда, Црвена звезда дочекује крушевачки Напредак, док Пролетер игра на стадиону Партизана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво