Моура: Бог ми је дао поклон да га поделим са саиграчима

Нападач Тотенхема Лукас Моура, који је са три гола био јунак победе над Ајаксом (3:2) за финале Лиге шампиона, изјавио је да доживео најлепши осећај у животу.

Моура је био творац великог преокрета Тотенхема у Амстердаму, након три гола заостатка на полувремену рачунајући и меч у Лондону, поготком у 95. минуту за највећи успех у историји "певаца".

"Немогуће је да објасним како се осећам. Веома сам срећан и поносан на саиграче. Увек мора да се верује. Фудбал је сјајан, пружа овакве тренутке, који некад и не могу да се замисле. Ово је најбољи моменат у мом животу и каријери", рекао је Моура.

Бразилски фудбалер заслуге је приписао комплетном тиму, без обзира што је уписао хет-трик.

"Дали смо од себе на терену и заслужили ово, ми смо као породица. Бог ми је дао поклон да га поделим са саиграчима. Све је до тимског рада... Било је тешко против Ајакса, али увек сам веровао, чак и без кључних играча", поручио је Моура.

Тотенхем у финалу Лиге шампиона игра против Ливерпула 1. јуна у Мадриду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара