Шћекић о "спорном" голу: Пао ми камен са срца

Фудбалер Партизана Александар Шћекић rekao je да му је лакнуло када је судија Бојан Николић признао његов гол за победу над Напретком 2:1 у Суперлиги Србије.

Шћекић је у трећем минуту судијске надокнаде донео тријумф црно-белима "спорним" поготком, јер је остало питање да ли је лопта прешла линију гола Николе Петровића.

"Ово је мој првенац у Партизану и јако сам срећан због тога. Пао ми је камен са срца када је судија после мог ударца главом показао на центар, јер смо све време мислили само о томе како да затресемо мрежу и решимо утакмицу", рекао је Шћекић за клупски сајт.

Црногорски фудбалер признаје да је екипа читаво првенство под великим притиском.

"Није лако издржати и носити се са тим свакодневно седам дана у недељи", поручио је бивши везиста турског Генчлебирлигија.

Према његовим речима црно-бели други меч у низу имају доста проблема са Напретком иако су, како је нагласио, доминирали у игри.

"У последње две утакмице које смо играли са њима смо управо примили голове из једног или два њихова шута на гол што је неприхватљиво. То не сме да се дешава никоме и никада. Промашили смо велики број одличних шанси, први сам ја имао изванредну позицију за постизање гола, али нисам шутирао где сам желео. Морамо утакмицу решавати много пре, како не бисмо долазили у овакве ситуације", закључио је он.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво