Милојевић о останку: Видећемо, има времена…

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, након победе над Младости са 1:0 и обезбеђене 29. титуле првака Србије, изјавио је да ће на крају сезоне са управом клуба донети одлуку да ли остаје.

Милојевић је поручио да му прија транспаренту навијача са западне трибине на коме је писало "Шефе остани".

"Леп је то гест. Сешћемо на крају, причаћемо...Има времена", остао је у свом стилу загонетан Милојевић. Он је додао да је ова титула слађа него претходна.

"Претходна је у прошлости, ова је лепша. Сасвим добро смо одиграли у континуитету целу сезону, томе је допринела и ротација. Било би непоштено да имам било какву замерку на играче. Један део смо завршили и остало нам је и да приведемо крају првенство, с тим да је фокус и на Купу", казао је тренер црвено-белих.

Он је сумирао утакмицу и потез Душана Јованчића код гола означио као одлучујући.

"Младост је најнезгоднија екипа у Суперлиги, нисмо се снашли у првом полувремену, контрама су нас угрожавали. У наставку смо држали концентрацију, а кључан детаљ је била ситуација код гола када су три играча Младости испала, Јованчић је на волшебан начин задржао лопту и да је била контра била би четворица на двојицу. Код гола је утакмица била завршена", навео је он.

Помоћни тренер Младости Горан Станић био је на конференцији за медије уместо Ненада Миловановића, који је имао здравствених проблема.

"Ушли смо одлично у утакмицу, имали неколико одличних прилика и када се не остваре, улази се у проблем против тима какав је Звезда. Звезда је целу сезону играла како треба и заслужено је дошла до титуле", закључио је он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво