Црно-бели у финишу меча до победе над Напретком

Фудбалери Партизана савладали су крушевачки Напредак са 2:1 голом Александара Шћекића у надокнади времена меча 35. кола Супер лиге Србије, у плеј-офу.

Гости су повели голом Андреја Илића у 20 минуту меча у Хумској. Изједначење је донео Данило Пантић у у 63. мунту док је коначан резултат и победу Партизану обезбедио Александар Шћекић у надокнади времена.

Победоносни погодак постигнут је буквално у последњим секундама након корнера који је извео Закарић. Шут Шћекића главом одбранио је голман Напретка Петровић али је судија Николић проценио је да је лопта прешла гол-линију и признао је погодак. Играчи и стручни штаб крушевачке екипе су протестовали али је судија остао при првобитној одлуци.

Меч у Хумској на почетку био је кратко прекинут због увреда са трибина, као и на ранијим утакмицама чула су се скандирања "Управа напоље".

Фудбалери Црвене звезде, голом Милана Павкова у финишу утакмице, савладали су Младост са 1:0 (0:0) и обезбедили 29. титулу првака државе два кола пре краја Суперлиге. 

Резултати и стрелци 5. кола плеј-офа: Црвена звезда - Младост 1:0 (Павков 83), Партизан - Напредак 2:1 (Пантић 63, Шћекић 90+7 - Илић 20), Раднички - Војводина 0:0, Чукарички - Пролетер 3:0 (Мудрински 6, 36, Шапић 79).

Табела: Црвена звезда 54, Раднички 46, Чукарички 37, Партизан 36, Младост 32, Напредак 27, Пролетер 22, Војводина 21.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво