Нови кикс Борусије, Бајерн пред титулом

Фудбалери минхенског Бајерна савладали су Хановер са 3:1 и тако искористили реми Бремена и Дортмунда (2:2) у трци за титулу Бундеслиге. Баварци два кола пред крај такмичења имају четири бода предности у односу на "милионере".

Бајерн је на свом стадиону савладао Хановер са 3:1. На полувреме су Баварци понели два гола предности, а стрелци су били Левандовски и Горецка.

Наставак меча обележио је играч гостију Жонатас. Искусни Бразилац је ушао у игру у 46. минуту, постигао гол са беле тачке у 51. минуту, да би у 55 задобио други жути картон и оставио своју екипу са десет играча на терену.

Такав однос снага Бајерн је искористио у 84. минуту, када је Рибери поставио коначних 3:1.

У прилог Бајерновој победи ишао је резултат из Бремена, пошто је Вердер успео да надокнади заостатак од два гола и одигра нерешено са Борусијом. 

Дортмунд је повео преко Пулишића, да би предност дуплирао Алкасер у завршници првог полувремена.

Ипак у 70. и 75. минуту, Вердер стиже до изједначења головима Мовалда и Пизара. Борусија је тако поново направила кикс у трци за титулу у Бундеслиги, па два кола пред крај првенства има заостатак од четири бода за Бајерном.

У осталим мечевима Мехенгладбах и Хофенхајм одиграли су нерешено 2:2, Херта је савладала Штутгарт са 3:1, док је Волфсбург са 2:0 славио над Нирнбургом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво