Милошевић пред Напредак: Иста борба као и против Младости

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић, пред меч петог кола плеј-офа Суперлиге са Напретком из Крушевца, рекао је да од своје екипе очекује исти приступ као и на прошлом мечу против Младости из Лучана.

"Још једна јако битна утакмица за нас у овом мини циклусу. Прва је прошла добро против Лучана (2:1) и очекујем исти однос, исту борбу и жељу и сутра против Напретка. Да не причам о важности, да се не понављам, свака утакмица за нас до момента док не обезбедимо Европу је јако битне", рекао је Милошевић на конференцији за медије.

Тренер црно-бели истакао је да утакмица против Напретка неће бити лака.

"Сигурно је да су такве утакмице психолошки тешке. Јако смо мобилни. искористили смо ових неколико дана после доброг резултата да држимо екипу у високој концентрацији. Сигурно да неће бити ни сутра лако. Рекао сам да за нас нема лаких утакмица", рекао је Милошевић и додао да ће сви играчи бити спремни за сутрашњи меч, осим Светозара Марковића, који има картоне.

Милошевић је говорио и о екипи Напретка и њиховом тренеру Милораду Косановићу.

"Напредак је јако незгодна екипа. Ми смо то осетили, ја то сам на својој кожи осетио на првој својој утакмици на клупи Партизана. Искусна екипа која мозе сваког да казни, показали су то пре пар недеља против Војводине. Опасна екипа, која зна шта да ради. Косановића знам дуго, изузетно га ценим и поштујем. Траје дуго и постиже озбиљне резултате са условном речено са мањим клубовима, сто није лако у нашим оквирима".

Шеф стручног штаба Партизана рекао је да на његов тим неће утицати промена термина утакмице, која ја са 16 сати померена за два сата касније. 

Упитан да ли ће на полувремену гледати резулате такмаца за играње у Европи, Милошебић је одговорио:

"Не, то су неозбиљне ствари. Зна се шта се ради на полувремену. Тренер и екипа су том моменту на послу и било би неозбиљно да се бавимо тиме".

Милошевић је истако и да се види напредак у његовој екипи.

"Мало је незахвално причати о себи и о томе колико смо напредовали. Управо смо данас пре тренинга показлаи видео играчима о неким нашим акцијама које смо имали. Ова последња утакимца је прави параметар оног што смо тражили. У првом полувремену смо 20 пута ушли у противнички шеснаетерац и упутили 10 ударац ка голу. То су феномални подаци за екипу ако поредимо са претходним утакмицама", закључио је Милошевић.

Утакимица између Партизана и Напретка из Крусевца игра се сутра од 18 сати на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво