Стојковић: Сигурни смо, Младост нам неће "помрсити рачуне"

Фудбалер Црвене звезде Филип Стојковић изјавио је да је свестан великог притиска у мечу против лучанске Младости јер победа доноси одбрану титуле првака Србије.

"Знамо да нам победа обезбеђује шампионску титулу и то довољно говори о важности утакмице. Много пута до сада смо показали да на нас притисак не утиче и да свакој утакмици приступамо исто. Тако ће бити и против Младости. Напорно смо радили да бисмо данас дошли до овог и наставићемо са истим приступом који је до сада дао резултате", рекао је Стојковић за клупски сајт.

Он је уверен да црвено-бели неће дозволити Младости да им упропасти прву "меч лопту" за одбрану титуле.

"Пласманом у полуфинале Купа Србије и у плеј-оф показали су да поседују изузетан квалитет. И даље су у борби за европске квалификације наредне сезоне, тако да ће сигурно доћи на "Маракану" силно мотивисани. Ипак, ми смо на свом терену увек сигурни и нећемо дозволити противнику да нам "помрси рачуне".

Црногорски репрезентативац сигуран је да ће атмосфера на трибинама бити сјајна.

"Наши навијачи из утакмице у утакмицу показују да су најбољи на свету. Очекујем да и овог пута превазиђу себе. Нема лепшег осећаја него прославити тријумф испод севера, онда можете мислити како ће сада када победа може да нам донесе шампионску титулу", навео је Стојковић и позвао присталице Звезде да дођу у великом броју.

Утакмица 5. кола Суперлиге Црвена звезда - Младост игра се у недељу од 18 сати на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво