Јовељић: Хвала саиграчима, циљ од 10 голова сам испунио

Фудбалер Црвене звезде Дејан Јовељић, двоструки стрелац у победи против Војводине у Новом Саду (5:0), изјавио је да је срећан што је испунио циљ од 10 голова у сезони и захвалио саиграчима на подршци.

"Сјајна утакмица за нас. Одлично смо се снашли на тешком гостовању. Терен је био захтеван за игру, време тешко, али успели смо да упишемо нову победу. Посебно сам срећан због другог гола из пенала", рекао је Јовељић за клупски сајт.

Нападач црвено-белих објаснио је и ситуацију код шутирање једанестерца.

"Пенал је био на мени, пришао сам Марину и питао га да ли могу ја да изведем једанаестерац. Без размишљања су се сложили и он и остали саиграчи. То је још једна ствар која показује колико смо сложни. Марин је показао да зна колико ми значе голови. Код првог поготка Чаушић је упутио сјајан ударац, а ја сам се нашао на правом месту и лопту спровео у мрежу", рекао је он.

Јовељић је на мечу са Војводином стигао је до бројке од 10 постигнутих голова у сезони, рачунајући првенство и Куп.

"То ми је био циљ на почетку сезоне. Драго ми је да сам га неколико кола пре краја и испунио. Веровао сам да могу да испуним то што сам зацртао, али без саиграча то не би било могуће и то се показало".

Фудбалери Црвене звезде у недељу играће на стадиону "Рајко Митић" против Младости из Лучана и победа ће донети нову титулу.

"За неколико дана пред нама је изузетно важна утакмица. Као што каже наша песма:'Још једна победа и титула'. Навијачи могу да очекују борбу и велику жељу у нашој игри у недељу. Надам се да ће то бити довољно за славље на крају", закључио је Јовељић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара