Смиљанић: Уместо да решимо, "закували" смо сами себи

Фудбалер Партизана Милан Смиљанић после победе над екипом Младости из Лучана (2:1) рекао је да је његова екипа показала велику жељу за тријумфом који их је вратио на позицију која води у Европу.

"Заиста смо имали велику жељу да победимо јер смо после пораза у претходном колу дошли на позицију која нам није доносила пут у Европу и самим тим знамо да овај микро циклус морамо да добијемо под императив", рекао је Смиљанић за клупски сајт.

Везни играч црно-белих истакао је да и наквашен терен био додатни проблем и да је постојала бојазан да ли ће моћи да испоштују задатке и договор из свлачионице.

"Играли смо добро у првом полувремену и онда у другом увек нешто паднемо. После вођства и прилике да све решимо "закувамо" сами себи. Ако ме питате како нам у тренутку падне концентрација и поклонимо увек неки гол заиста не знам, осим да смо врло свесни тога и да се трудимо да поправимо", навео је Симљанић и додао:

"У овим тренуцима када је важно да сваку утакмицу у плеј-офу победимо и спремамо се за полуфинале Купа Србије, императив је да ми као тим будемо спремни са што мање повреда и картона".

Партизан следећи меч у плеј-офу Суперлиге игра у недељу од 16 часова против Напретка из Крушевца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво