Милошевић: Тешка утакмица, немамо где назад

Тренер Партизана Саво Милошевић пред меч са екипом Младости из Лучана у Суперилги рекао је да његов тим очекује тежак меч, као и да је његова екипа у ситуацији да где нема назад. Меч је на програму у среду од 18.00 часова.

"Да се опет поновим, дошли смо до задње фазе првенства где нема назад и где нема калкулација. Налазимо се у ситуацији где нам је неопходно четири победе из четири утакмице ако желимо да играмо Европу и то почиње већ сутра (среда). Мобилност и ангажованост морају да буде максималне", рекао је Милошевић новинарима у СЦ Телеоптик.

Он је говорио и у каквом стању екипа дочекује сусрет.

"Тројица игрча не могу да играју због картона. Сви остали су здрави и опција за утакмицу. Добро смо одморили, играчи су свесни ситуације у којој се налазимо. После утакмице са Звездом рекао сам да је најважније да до краја првенства зависимо само од себе. Што је примарни циљ после сваке од ових утакмица да само зависимо од себе."

Милошевић је имао само речи хвале за ривала.

"Заиста искусна и квалитетна екипа. Једна екипа вредна пажње и репспекта и у толико ће нам сутра бити теже јер је директан конкурент за одлазак у Европу. Мормао да имамо приступ као и са Радничким, Звездом и Чукаричким јер је екипа у том рангу. То је једна од најозбиљијих екипа у лиги. Очекује нас тешка утакмица", рекао је он.

Милошевић је поновио да никада неће коментарисати суђење и избор судија.

"Не знам да ли сам довољно појаснио, да не коментаришем суђење не односи се само на лигу у Србији. Мој план је да будем тренер 15, 20 година и да никад и нигде не коментраришем суђење. То је мој став као тренера, а сличан став сам имао и као играч. У 700 званичних утакмица у каријери сам добио само један црвени картон и то не директни, била су два жута. Увек сам знао како са судијама, знао сам где је граница. Тај податак показује да сам имао меру и то ми је донело много тога доброг".

Тренер црно-белих рекао је задовољан реакцијом играча после пораза у вечитом дербију, а говорио је и о публици.

"Задовољан сам рекацијом екипе после пораза од Звезде јер екипа је схватила да то не може да буде повод за додатно опуштање. Имамо много озбиљних ствари које морамо да завршимо до краја првенства. Нисмо у ситуацији да очекујемо и зовемо публику. Морамо да се концентиршемо на терен, а шта ће бити око, то је за нас секундарна ствар и то не можемо да користимо као алиби. Имамо обавезу да завршимо сезону како треба. Ми немамо куд назад. Утакмице са Радничким и Звездом су могле да нам донесу бонус, па да не дођемо у овакву ситауцију", закључио је Милошевић.

Упитан како коментарише препуцавња на релацији Милорад Вучелић и Томислав Караџић, Милошевић је рекао: "Видео сам то. Могу да кажем бих желео да господин Вучелић и господин Караџић седну за сто, попију кафу и испричају се јер су разумни људи. То знам из искуства. Мислим да је то много бољи начин комуникације".

Меч између Партизана и Младости из Лучана игра се у среду од 18 сати на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво