Бен о пеналу: Био сам потпуно сигуран у себе

Нападач Црвене звезде Мохамед Ел Фарду Бен, стрелац у победи над Партизаном (2:1), каже да велика важност дербија није утицала на њега и да је био уверен да ће реализовати пенал.

Бен, кога је оборио Слободан Урошевић за најтрожу казну, довео је црвено-беле у вођство у 60, 20 минута касније дуплирао је предност Алекса Вукановић, пре него што је Рикардо Гомеш у самом финишу ублажио пораз Партизана.

"Када узмем лопту и ставим је на "белу тачку" потпуно сам сигуран у себе. Важност меча и атмосфера не утичу на мене. Имам много самопоуздања, знам да могу да затресем мрежу и то се и јуче показало на делу. Волео бих да следећи пут дам и гол из игре на вечитом дербију, а овај погодак је свакако добар почетак", рекао је Бен.

Фудбалер са Коморских острва наглашава да Звезда није дозволила Партизану да наметне стил, већ је држала ствари под котролом.

"Дерби носи посебну драж и увек је битно победити у дербију. Срећан сам што сам постигао гол на тако важном мечу. После тога играли смо много боље, били растерећенији и имали доста изгледних прилика да много пре краја решимо питање победника. Било је доста борбе на терену, такав је сваки дерби".

Бен, стрелац 32 гола за 15 месеци у дресу Црвене звезде, ову сезону описао као фантастичну.

"Срећан сам због свих голова и добрих партија. Још увек није готово, остале су четири утакмице да одбранимо титулу и боримо се за финале купа. Желим да освојимо све што можемо и даћемо све од себе да донесемо дуплу радост нашим навијачима", закључио је Бен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи