Остојић: Ухватили нас на спавању; Павловић: Није пријатно

Одбрамбени фудбалери Партизана Бојан Остојић и Страхиња Павловић признали су да им је тешко пао пораз од Црвене звезде (2:1) и да се екипа налази у тешкој ситуацији, али да верују у излаз из ње.

Партизан је поразом у 160. вечитом дербију пао на пето место на табели плеј-офа Суперлиге, које нема излаз у Европу.

"Честитам Звезди на победи. Друго полувреме смо држали лопту у нашим ногама, али су нас ухватили на спавању у ситуацијама у којима нисмо смели да примимо голове. Нажалост, смо их примили и изгубили утакмицу. Морамо да се дижемо из свега овога. У тешкој ситуацији смо, никоме није лако од нас играча. Морамо да се окренемо Купу и реваншу са Радничким из Ниша", рекао је Остојић новинарима после меча.

Осећај повратка на терен у вечитом дербију описао је као "никакав због пораза" и подсетио на добар скор који има.

"Пет утакмица које сам претходно играо против Звезде нисам био поражен, тако да ми је ово први пораз од када сам у Партизану. Не прија ми нимало, а позиција на табели ми још теже пада. Верујем да се тако осећају сви који воле Партизан".

Према његовим речима Партизан никада није био у овако тешкој ситуацији.

"Веома нам је тешко. Морамо сви да станемо испред огледала, да прво сами себе искритикујемо и да видимо где не штима", закључио је Остојић.

Млади Страхиња Павловић емотивно је доживео пораз од највећег ривала, посебно због искључења у самом финишу меча.

"Нисмо одиграли како смо замислили. Није на мени да причам, али можда су неке судијске одлуке утицале на утакмицу. Код пенала нисам видео шта се десило, био сам окренут леђима. Што се тиче другог жутог, стварно мислим да није требало да га добијем, нисам га заслужио", рекао је Павловић и додао да тим мора да се окрене наставку сезоне.

"Окрећемо се новим утакмицама, морамо да се вратимо на прави пут. Поглед на табелу није пријатан, али ћемо дати све од себе да се вратимо", закључио је Павловић.
Фудбалери Партизана наредни меч у Суперлиги играју 1. маја када у Хумску долази лучанска Младост, директан ривал за излазак на евро-сцену.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво