Марин: Победа против Партизана дража него против Ливерпула

Најбољи фудбалер Црвене звезде Марко Марин тријумф над Партизаном у 160. вечитом дербију окарактерисао је као дражи чак и од оног против Ливерпула у Лиги шампиона.

Црвена звезда је победом 2:1 стигла надомак одбране титуле јер има шест бодова више од Радничког из Ниша, четири кола пре краја.

"Много важна победа. Ушли смо у игру агресивно пошто смо знали шта нас очекује, од првог минута видело се да хоћемо да победимо и да решимо титулу. Више нема дилеме ко је најбоља екипа у Србији", рекао је Марин новинарима после сусрета на стадиону "Рајко Митић".

Тријумф добија додатно на значају када се зна да је Звезда на корак до шампионског трофеја, наглашава Марин.

"Посебна победа, видело се по реакцији навијача да није обична, него баш за титулу. Имамо шест бодова предности на четири утакмице до краја и то је још лепши осећај", рекао је он.

Бивши немачки репрезентативац објаснио је да му је ова победа дража од сензације против Ливерпула у Лиги шампиона.

"Тешко питање... Дерби мора да се добије једном у животу и то је мени драже, али и над Ливерпулом је била добра победа", закључио је Марин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво