Иванић: Играч утакмице лепо звучи, али играли смо као тим

Двоструки асистент и кључни играч у победи Црвене звезде над Партизаном (2:1) у 160. вечитом дербију Мирко Иванић рекао је да је његов тим заслужено тријумфовао. Иако је на индивидуалном нивоу имао одличну патрију, Иванић је у први план истакао тимску игру.

"После победе у дербију морамо да будемо задовољни. Мислим да смо потпуно заслужено победили. Честитао бих екипи Партизана на фер и коректној борби", рекао је Иванић новинарима после меча.

Иако је на индивидуалном нивоу имао одличну патрију, Иванић је у први план истакао тимску игру.

"Мислим да смо играли као тим, не бих сада детаљима. Свако од нас је дао све што је могао и имао. Заслужено смо победили", рекао је он и додао да лепо звучи то што је био играч утакмице.
Иванић се осврнуо и на шансу за гол при резултату 2:0.

"Била је сјајна акција, штета што нисам постигао гол. Надам се да ћу га постићи на следећој утакмици", закључио је Иванић.

Стрелац победничког гола за Црвену звезду Алекса Вукановић био је задовољан после дебитантског гола у црвено-белом дресу.

"Велика ми је част што сам дао гол за победу. Велика три бода и надам се освојеној титули. Мој посао је да дајем голове. Испоставило се да сам на први начин то одрадио. Победа од 2:1, то је најважније", рекао је Вукановић после меча.

Он је рекао да погодак посвећује навијачима.

"Дражи ми је само онај гол петом на ЈНА када сам играо за Напредак, али овај ће ми остати у лепом сећању. Ипак је то дерби. Посвећујем га навијачима Звезде", навео је.

Вукановић је похвалио и свог саиграча Иванића, који је меч завршио са две асистенције.

"Наравно и њему свака част и хвала му на томе. Могао је и он да постигне гол", закључио је Вукановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво