Илић: Хвала Звездиним навијачима

Легендарни Саша Илић захвалио се навијачима највећег ривала због транспарента који су му посветили.

"У сваком кукољу жита има, добар капитен, најгорег тима! Саша Илић, живели", било је истакнуто на северној трибини стадиона "Рајко Митић". 

"То ми је доказ да сам све ове године које сам провео у Партизану био изузетно коретан према навијачима Црвене звезде. То је једно велико поштовање према мени. Захваљујем им се на томе. Ја нисам особа која воли да провоцира, сем у одређеним ситуацијама на терену. Леп гест", рекао је Илић новинарима после меча.

Илић је играч са највише наступа у историји Партизана, а вечерас одиграо је последњи вечити дерби у каријери у којем је поражен од Црвене звезде 2:1.

"Сада нисам специјално расположен с обзиром да смо изгубили утакмицу. Мени је ово последњи дерби као играчу, али се неславно завршава, шта ћемо...", рекао је он.

Илић је у 80. минуту заменио Данила Пантића и учествовао у акцији за пенал Партизана.

 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се