Милошевић: Нисам незадовољан...

Тренер Партизана Саво Милошевић, након пораза од Црвене звезде (2:1), изјавио је да није незадовољан игром свог тима, али да је пресудило веће стрпљење ривала и тешка ситуација црно-белих.

"Честитке Звезди на заслуженој победи. У већем делу меча смо добро парирали, чак и покушали да више нападнемо, а онда је пресудило стрпљење. Томе је допринело стање на табели и целокупна ситуација код нас", рекао је је Милошевић на конференцији за медије после утакмице на стадиону "Рајко Митић".

Он је додао да му прија улога тренера и да је уживао у свом првом вечитом дербију на том месту.

"Непријатан пораз, али нисам незадовољан. Има помака у односу на претходне две или три недеље, а мало је времена испред нас. Грешке су саставни део фудбала. Психолошки притисак их је проузроковао, ова екипа је била склона томе и у прошлости. Покушаћемо то да неутралишемо", оценио је Милошевић.

Према његовим речима Партизану сад предстоји велика борба за излазак у Европу.

"Наша мини лига почиње од дуела са Младости. Данас смо могли да добијемо много, али остаје нам четири меча да изборимо европску визу. Ситуација је увек добра када зависите од себе", закључио је он.

Четири кола пре краја Црвена звезда је пред одбраном титуле са шест бодова више од другопласираног Радничког, док је Партизан пети и ван зоне за излазак у Европу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара