Победе Младости и Напретка, изненађења Земуна и Спартака

Завршене су утакмице трећег кола плеј-офа и плеј-аута Суперлиге Србије. Тим Младости је надиграо Војводину са 3:1, а Напредак је са 2:0 савладао гостујући Пролетер. У дуелима борбе за опстанак Земун је убедњиво са 5:1 надиграо Мачву, а Бачка била боља од Спартака са 1:0 на гостовањима, док су Вождовац са Радом и Радник Сурдулица са Динамо Врањем одиграли нерешено 1:1.

У утакмицама трећег кола плеј-офа Суперлиге Србије није било великих изненађења, а тимови Младости и Напретка су искористили предност домаћег терена и дошли до убедљивих победа.

Младост је дошла до победе головима Александра Пејовића у 30. и 49. минуту и радивојевића у 57. минуту, а Никола Срећковић из тима Војводине је само смањио на 3:1 из једанаестерца у 76 минуту.

Ни у дуелу Напретка и Пролетера није било много неизвесности. Домаћини су повели у 17. минуту голом Енвера Аливодића, а коначних 2:0 је постигао у Милош Зукановић поготком у 90. минуту.

Много неизвесније је било у мечевима плеј-аута где је Земун на гостовању надиграо Мачву са чак 5:1. иако су гости повели већ у деветом минуту, домаћини су успели да одрже релативно равноправну игру током првог полувремена и на паузу оду са само 2:1. У другом полувремену већ није било дилеме ко ће однети победу јер је уследила серија голова које су гости постизали на сваких десетак минута за коначних 5:1.

И Бачка је на гостовању дошла до победе поготком Драгана Жарковића у 80. минуту, а дуели Вождовца са Радом и Радника из Сурдулице са Динамом из Врања завршени су нерешеним резултатом са по 1:1.

У последњем данашњем мечу фудбалери Црвене звезде савладали су Партизан у 160. "вечитом" дербију, резултатом 2:1. 

Плеј-оф: Црвена звезда 48, Раднички 42, Младост 32, Чукарички 31, Партизан 30, Напредак 27, Пролетер 22, Војводина 20.

Плеј-аут: Спартак 23, Вождовац 21, Радник 21, Мачва 20, Бачка 18, Рад 15, Динамо 14, Земун 14.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво