Трећа срећа, Делио Роси поново на клупи Палерма

Познати италијански тренер Делио Роси трећи пут у каријери водиће фудбалере Палерма, објавио је члан Серије Б.

Роси се враћа на Сицилију после осам година, након што је 2011. два пута добио отказ од контроверзног, тадашњег председника Мауруција Зампаринија.

Интересантно да је те године прво смењен у фебруару, да би се само четири недеље касније вратио, али је опет отишао у јуну.

Током каријере водио је софијски Левски, Болоњу, Пескару, Ђенову, Леће, Аталанту, Сампдорију и Фиорентину, где је такође добио отказ услед физичког сукоба са српским репрезентативцем Адемом Љајићем.

Сада је договорио уговор до краја сезоне са циљем да са фудбалерима Палерма избори повратак у Серију А у ситуацији када четири кола пре краја има заостатак од три бода за другопласираним Лећеом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво