Здјелар: Да покажемо ко смо; Ивановић: На победу

Фудбалер Партизана Саша Здјелар пред 160. вечити дерби са Црвеном звездом рекао је да очекује добру утакмицу, која ће бити ново доказивање за оба ривала. Његов саиграч Ђорђе Ивановић рекао је да његова екипа спремна за дерби. Меч је на програму у четвртак од 19.00 часова на стадиону „Рајко Митић“.

"Ово је нова утакмица, неки нови дерби, ново доказивање и доноси нешто ново. Како нама тако и њима. Ми смо у мало лошијој ситуацији и имамо борбу за трећу позицију и даћемо све од себе да добро уђемо у утакмицу. Очекујем добру утакмицу и добру атмосферу, да људи у Србији виде добру представу", рекао је Здјелар новинарима у СЦ "Телеоптик".

Црвена звезда и Партизан улазе у вечити дерби после пораза од Чукаричког односно Радничког из Ниша.

"Није лако ни нама ни њима, из пораза у дерби. Утакмица у Нишу се играла под чудним околностима и мислим да нисмо заслужили да изгубимо. То је иза нас. Сада имамо нову утакмицу", рекао је он и објаснио да не осећа притисак.

"То је за мене лично јака реч. Немамо притисак, изађемо и играмо утакмицу 90 минута, а у петак је већ нови дан. То је само 90 минута, како год то видео неко са стране. То је само фудбал. Не идемо у рат, већ да одиграмо утакмицу и да покажемо ко смо, да одиграмо што је боље могуће и да победимо", закључио је Здјелар.

Његов саиграч Ђорђе Ивановић рекао је да његова екипа спремна за дерби.

"Дерби очекујемо у доста добром расположењу. Ухватили смо ритам, без обзира како смо прошли у Нишу. Спремни смо, очекујем победу", рекао је Ивановић.

Нападач црно-белих истако је да његов тим зна да се носи са свим оним што дерби доноси.

"Сигурно да утакмица носи велики притисак, али ми знамо да се изборимо са тим. Надам се да ћемо тријумфовати", поручио је Ивановић.

Утакмица између Црвене звезде и Партизана игра се у четвртак од 19 сати на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво