Гобељић пред дерби: Мотивисани смо, победа императив

Фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић рекао је да је освајање три бода у 160. вечитом дербију против Партизан императив како би се направио битан корак ка освајању титуле у Суперлиги.

"Сви знамо колико је важан моменат, зато нема потребе посебно наглашавати нашим навијачима колико ће нам њихова подршка значити. Знају они то, увек су уз нас. Дали су нам јак ветар у леђа и после сусрета са Чукарицким и то нам много значи. Дерби је посебна утакмица за све нас, зато очекујем пуне трибине и леп, прави фудбалски амбијент. Управо ће песма звездаша бити оно што це нас носити на терену", рекао је Гобељић за клупски сајт.

Он је објаснио и колико је његов тим мотивисан пред трећи овосезонски сусрет са вечитим ривалом.

"Мотивисани смо и потпуно фокусирани на утакмицу која нас оцекује у четвртак. Сваки меч у плеј-офу је изузетно важан, а вецити дерби има још већу тежину. Зато напорно тренирамо и припремамо се како бисмо се показали у што бољем светлу. Императив нам је да освојимо нова три бода и да направимо још један веома битан корак ка освајању титуле. Остало је још мало до краја ове дуге сезоне, желимо да је приведемо крају на најбољи могуци нацин", рекао је он и осврнуо се густ распоред током сезоне.

"Навикли смо на изузетно густ распоред, од јула прошле године играмо у овом ритму. Показали смо много пута до сада да то на нас не оставља последице. Природно је да у неком тренутку дође до замора, али наша екипа ради све како бисмо се што брже опоравили. Радује нас чињеница да немамо већих проблема са повредама. Надам се да цемо сви бити потпуно здрави и спремни да се боримо на вечитом дербију", закључио је Гобељић.

Утакмица трећег кола плеј-офа Суперлиге између Црвене звезде и Партизана игра се у четвртак од 19 сати на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво