Матић после дебакла од Евертона: Ја сам крив

Српски фудбалер Немања Матић преузео је кривицу на себе за катастрофалан пораз Манчестер Јунајтеда од Евертона (4:0) у Премијер лиги.

Матић, који се вратио у тим након три недеље, сматра да је Јунајтед на Гудисон парку изгубио битку у средини терена, где он игра.

"Била је ово једна од најгорих партија за мене, али и целог тима. Заслужено смо изгубили, нисмо играли онако како смо хтели. Није до младих играча, један сам од најискуснијих и ако би требало неко да се окриви, нека будем ја", рекао је Матић за БТ Спорт.

Матић је признао да је "срамотан" толико висок пораз од Евертона.

"Морамо да се погледамо у огледало, сваки од нас и видимо где смо грешили. Тешко је рећи где смо све грешили, у одузимању лопте, са њом у поседу, сви морамо више да трчимо и покажемо квалитет", рекао је Матић и додао да Јунајтед није имао лидера на терену.

Манчестер Јунајтед се налази у тешкој ситуацији и питање је да ли ће наредне сезоне играти Лигу шампиона, јер четири кола пре краја има два бода мање од четвртопласираног Арсенала, исто колико и од петог Челсија, а у среду га чека дуел са градским ривалом Ситијем на Олд Трафорду.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво