Раднички: Партизан прави алиби и врши притисак на судије

Фудбалски клуб Раднички из Ниша одговорио је Партизану да покушава да обезвреди победу Нишлија и да код судија жели да направи притисак пред 160. вечити дерби и реванш полуфинала Купа Србије истих тимова на Чаиру.

Партизан је, одмах по поразу у Нишу (3:1), изразио незадовољство суђењем арбитра Бојана Николића и оптужио га да је "директно утицао на резултат".

"Партизан је саопштењем покушао да умањи нашу заслужену победу, да је обезвреди и да сатанизује Раднички, по ко зна који пут од почетка сезоне. Овде је у питању очигледан покушај притиска на судије пред реванш меч полуфинала Купа Србије, који је заказан за 15. мај у Нишу и Раднички то неће дозволити", наводи се у саопштењу Нишлија на клупском сајту.

Из Радничког подсећају да су надиграли реномираног ривала у свим сегментима фудбала, али да су принуђени да се поново бране од разних напада.

"У три првенствена меча ове сезоне против Партизана, Раднички је уписао две победе и један реми, у свим тим утакмицама био је квалитетнији, а најбољи показатељ о односу снага ова два клуба у текућој сезони је суперлигашка табела, на којој нишки тим има 11 бодова више, уз поделу поена која је извршена после 30 одиграних кола".

Даље се наводи да "Партизан ствара алиби пред утакмицу коју игра са Црвеном звездом и да Раднички, а ни било који други клуб у Србији, не би требало да дотиче то".

"Њихови алибији су постали уобичајна пракса и они им сигурно неће помоћи да се докопају наступа у Европи. Позивамо наше пријатеље из Партизана да своје унутрашње проблеме решавају унутар клуба, да разлоге неуспеха не траже у другима и да поново витешки укрстимо копља 15. маја на стадиону "Чаир". И у поразу треба бити велики, али та лекција у Партизану очигледно није никада научена", закључује се.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво