Милојевић: Анализираћемо зашто је дошло до "распада система"

Тренер фудбалера Црвене звезде, лидера шампионата Србије, Владан Милојевић после пораза од Чукаричког на Бановом брду 3:2 рекао је да је потребно урадити анализу, али да нема много времена јер следе нове утакмице.

"Честитам Чукаричком на победи. Што се тиче саме игре, када водите 2:0, зовете се Црвена звезда и примите три гола, то нам се није дешавало до сада. Треба добро да анализирамо зашто се то догодило. Идемо даље, нема много времена, окрећемо се наредним утакмицама", рекао је Милојевић.

Тренер шампиона Србије додао је како их чека анализа овог сусрета.

"Имали смо жељени резултат 2:0 на отварању утакмице у гостима, очигледно да је онда дошло до 'распада' неког система, али то је за анализе које ћемо направити сами", завршио је Милојевић.

Црвено-бели наредни меч играју у четвртак, 25. априла, од 19 часова против вечитог ривала Партизана на стадиону "Рајко Митић".

Црвена звезда је и даље прва на табели са 45 бодова, односно осам више од Радничког и 15 више од Партизана, који свој меч 32. кола играју у недељу увече.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво