Минималац Атлетика, победe Барселоне и Селте

Атлетико Мадрид је савладао Еибар са 1:0 у 33. колу и тиме одложио промоцију Барселоне у новог шампиона Примере. Барселона је севладала Реал Сосиједад са 2:1. Селта савладала Ђирону са 2:1 и побегла из опасне зоне. Рајо ваљекано и Хуеска одиграли без голова.

Атлетико Мадрид је новом победом дошао до скора од 68 бодова и налази се на другом месту са седам бодова више од Реала који у недељу игра против Атлетик Билбаоа. Еибар је са 40 бодова на 13. месту.

Стрелац јединог гола био је Томас Лемар, који је у 85. минуту сусрета погодио мрежу нашег Марка Дмитровића.

Атлетико у наредном мечу дочекује Валенсију, док Еибар гостује код Хуеска.

Барселона је на свом терену савладала Реал Сосиједад са 2:1. Овом победом Барса је задржала предност од девет бодова у односу на другопласирани Атлетико из Мадрида.

Барселона је повела голом Ленгле у 45. минуту сусрета. Изједначио је Хуанми у 62. Коначан резултат поставио је Алба у 64. минуту,

Селта је остварила веома важну победу у борби за опстанак, савладала је директног ривала Ђирону са 2:1 и тако је престигла на табели. Селта има 35. бодова и заузима 14. место испред Ђироне која има бод мање.

Селта је повела голом Аспаса у 34. минуту, изједначио је Порту у 48, а коначан резултат поставио је Буфал у 69. минуту сусрета.

У наредном колу Селта гостује код Еспањола, а Ђирона код Ваљадолида.

У дербију зачеља Рајо Ваљекано и Хуеска су одиграли без голова и тиме још више умањили шансе за опстанак. Рајо Ваљекано је предзањи са 28 бодова, а Хуеска је последњепласирана са 26 бодова, најближи у сигурној зони је Леванте са 33 бода, који у недељу игра против Еспањола.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво