Реми Интера и Роме, домаћин ближи Лиги шампиона

Фудбалери Интера и Роме одиграли су нерешено 1:1 у мечу 33. кола Серије А.

Сјајан меч виђен је на стадиону Ђизепе Меаца. Сусрет у коме су оба клуба желела победу обилаовао је шансама пред оба гола. Рома нешто боља у првом полувремену, у другом је доминирао Интер. На крају подела бодова.

Домаћин може да буде задовољнији јер је задржао трећу позицију са 61 бодом, пет више од четвртопласираног Милана, док је Рома четврта са 55 освојених бодова.

Повела је Рома у 14. минуту. Ел Шарави је примио лопту на левој страни крену ка казненом преостору, преварио чувара и фантастичним ударцем са око 18 метара савладао голмана Интера.

Интер је изједначио у 61. минуту. Д`Амброзио је упутио центаршут, Перишић је био на другој стативи и главом послао лопту у супротни угао.

У наредном колу Рома дочекује Каљари, а Интер игра против шампиона Јувентуса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво