Морињо: Јунајтед се ужасно бранио, за Месија је потребан кавез

Жозе Морињо, некадашњи менаџер Манчестер јунајтеда, прокоментарисао је пораз "црвених ђавола" од Барселоне, у четвртфиналу Лиге шампиона. Јунајтед је изгубио од Каталонаца укупним резултатом 4:0, иако је пред реванш на "Камп Ноу" имао шансе због минималног пораза на свом терену.

Међутим, већ после 20 минута наде да ће проћи даље распршио им је Лионел Меси са два поготка, а Морињо сматра да су катастрофалне грешке у одбрани коштале енглески клуб.

"Много грешака, много примљених голова због ужасне одбране код уласка играча у средину са бока. Погледајте Кутињов гол, чак и Месијев", рекао је Морињо.

Португалац је истакао да његова бивша екипа није имала добар план за Барселону.

"Мислим да је Јунајтедов приступ био другачији. У првој утакмици су покушавали да попуне централну зону јер је Месијева позиција лака за разумевање, али није лако направити кавез како бисте га контролисали. Када Меси има лопту, у ситуацијама један на један, ви сте мртви".

Открио је и како он сматра да би требало чувати омаленог Аргентинца.

"Због тога никада нисам волео стриктно маркирање Месија. Потребан вам је 'кавез' да бисте га зауставили".

За крај, навео је да је у полуфинале ипак прошао бољи.

"Барселона је Барселона, бољи тим од Манчестер јунајтеда. Имају боље играче од Јунајтеда и мислим да је нормално што су победили", закључио је Морињо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи