Милојевић пред Чукарички: Притисак обостран

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић пред меч другог кола плеј-офа Суперлиге са Чукаричким рекао је да очекује тешку утакмицу у правом фудбалском амбијенту.

"Чека нас наставак плеј-офа и сваки меч у доигравању је дерби за себе. Гостујемо стабилном суперлигашу, који је увек у врху и има тенденцију да напредује из године у годину. Играју врло квалитетно на свом терену и биће јако тешко. Амбијент на Бановом брду је увек фудбалски, терен је добар и то говори о каквом је клубу реч. Очекује нас изузетно тешка утакмица. Чукарички има континуитет и није мењао тим, играчи су дуго заједно и познају се", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Тренер црвено-белих говорио и какав приступ од играча жели у сутрашњем мечу.

"Спремићемо се максимално озбиљно, као и до сада. Такав приступ играча желим на утакмици. Притисак је обостран, а улогу фаворита треба потврдити на терену. Колико сам у Црвеној звезди, ниједну утакмицу нисмо одиграли без притиска и он може да буде само позитиван. После 30 кола у домаћем првенству и једне рунде у плеј-офу, тачно се искристалисало ко ће се борити за титулу, а ко за Европу.

Чукарички има своје амбиције, ми своје, и није њима ништа мањи или већи притисак него нама", рекао је Милојевић.

"Сигурно не можемо да рачунамо на Боаћија. Има неких играча за које ћемо проценити, имамо мањих проблема и видећемо колико ћемо их излагати напорима. Имамо играче и на границама жутих картона, али за мене је свака следећа утакмица најбитнија у сезони. И зато смо само фокусирани на Чукарички, и тако се спремамо. После ћемо мислити на дерби", закључио је Милојевић.

Фудбалери Црвене звезде и Чукаричког играју у суботу од 17 сати на Бановом брду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво