Расплет у ЛЕ – може ли "српски" Ајнтрахт да се врати против Бенфике?

После драматичних утакмица у Лиги шампиона, очекује нас и расплет у четвртфиналу другог по јачини европског такмичења – Лиги Европе. Пажња ће бити усмерена на Франкфурт, Ајнтрајхт дочекује Бенфику после пораза у првом мечу (4:2). Дуел почиње од 21 сат и моћи ћете да га пратите на Првом програму РТС-а!

Екипа за коју наступају српски репрезентативци Лука Јовић, Мијат Гаћиновић и Филип Костић има велики заостатак, али и наду због два постигнута гола у гостима.

Један од њих дело је управо Јовића, који је залудео читаву Европу фантастичним партијама ове сезоне, али га је пре седам дана засенио 19-годишњи Жоао Феликс, хет-триком исписавши историју фудбала.

Сада ће српска чета из Франфкурта имати тежак задатак да се врати, у чему ће покушати да их спрече двојица Срба из редова "орлова" – Љубомир Фејса и Андрија Живковић.

У осталим утакмицама вечери које се играју у истом термину, клубови који су остварили победе требало би да потврде пролаз у полиуфинале.

Арсенал је у Напуљ однео предност од 2:0 са "Емирата" и има велике шансе да из дербија изађе као победник, док би Челси на "Стаморд Бриџу" требало да одбрани минимални тријумф против прашке Славије.

У шпанском окршају Валенсија је као гост савладала Виљареал (3:1) и реванш на "Местаљи" би требало да буде формалност.

Победник двомеча Бенфика – Ајнтрахт Франкфурт укршта се са Челсијем или Спартом, док бољи из окршаја Арсенала и Наполија у полуфиналу иде на "слепе мишеве" или "жуту подморницу".

Текстуални пренос мечева од 21 сат можете пратити на нашем порталу.

Освајач Лиге Европе обезбедиће наступ у Лиги шампиона следеће сезоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво