Гвардиола: Окрутно, фудбал је непредвидив

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола био је разочаран елиминацијом у четвртфиналу Лиге шампиона. Сити је победио Тотенхем резултатом 4:3, али је испао због већег броја примљених голова на свом стадиону.

Тотенхем је на "Етихаду" у спектакуларном мечу поражен 4:3, али је прошао даље због победе на домаћем терену 1:0 и то у драматичној завршници у којој је поништен погодак Рахима Стерлинга за пролаз Ситија, након офсајда на асистенцију ВАР-а.

"Окрутно је, али тако је како је. Морамо прихватити", био је Гвардиола видно утучен.

Шпански стручњак није могао да превише анализира утакмицу у којој је његова екипа била надомак великог преокрета.

"Много сам поносан на играче и навијаче. Никада нисам чуо толику буку откад сам у Манчестеру, али фудбал је непредвидив. Нажалост, лоше се завршило по нас. Честитке Тотенхему и желим им срећу у полуфиналу".

Осим поништеног гола Стерлинга, домаћин није имао среће ни код примљеног поготка, пошто је Фернандо Љоренте дотакао лопту руком пре него што је проследио у мрежу, али је ВАР опет био на страни "певаца".

"Подржавам ВАР, али можда се из једног угла видело да је Љоренте пре гола играо руком. Можда се из оног који је гледао судија ипак није видело".

"Грађани" нису у позицији да много тугују јер већ за три дана дочекују истог противника, овога пута у Премијер лиги – тај сусрет могао би да буде изузетно значајан у борби за титулу.

"Данас је тешко и сутра ће бити тешко, али прекосутра ћемо већ бити спремни", закључио је Гвардиола.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво