Милошевић: Заслужено; Лалатовић: Шансе и даље 50:50

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевић био је задовољан после данашње минималне победе над Радничким из Ниша, у првој утакмици полуфинала Купа Србије.

"Мислим да је заслужена победа, за један гол смо били бољи, можда и више. Објективно тешка утакмица, Раднички је изашао онако како смо и очекивали. Заиста је била тешка борба свих 90 минута. Прави ритам и интензитет. Чак бих се усудио да кажем изнад нивоа нашег фудбала у овом тренутку", рекао је Милошевић новинарима после сусрета у Хумској.

Тренер црно-белих честитао је и једној и другој екипи.

"Издржали смо притисак, нисмо дозволи Радничком да створи озбиљне шансе. Дали смо гол, успели смо и у другом задатку да не примимо погодак. Ово је само прво полувреме. Чека нас реванш који ће бити паклен. За сада сам задовољан. Честитам мојим момцима, а исто тако и момцима из Радничког. Феноменална утакмица", рекао је Милошевић и додао да Партизану у Нишу одговарају два резултата.

"Нама одговара и нерешено. У благој смо предности, али све то треба потврдити. Неће бити лако тамо", закључио је Милошевић.

Тренер Радничког из Ниша Ненад Лалатовић рекао је да се нада проласку у финале, без обзира на пораз.

"Партизан је победио и био је бољи за тај један гол. Надао сам се да ћемо моћи да постигнемо тај изједначујући гол, што би нама одговарало. И овако се надамо проласку у финале. И прошле године сам Партизан са Чукаричким добио 4:2, а изгубио сам 2:0. Овај резулатат даје наду да можемо да уђемо у финале", рекао је Лалатовић.

Он сматра да су шансе обе екипе и даље подједнаке.

"И сада су шансе 50:50. Код нас на Чаиру ће бити јако тешко. Није исти терен, а ми на њему тренирамо. Партизан је навикао да игра на тепих терену. Мислим да ћемо бити у предности за домаћи терен и апсолутно ће бити много теже него данас", закључио је Лалатовић.

Реванш између Пратизана и Радничког се игра 15. маја у Нишу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи