Куп Србије: Партизан дочекује Раднички

Фудбалери Партизана од 18.00 часова дочекују екипу нишког Радничког у првом мечу полуфинала Купа Србије. Ток меча пратите на нашем порталу.

Партизан жели да освоји Куп Србије како би спасао у великој мери разочаравајућу сезону.

Црно-бели нису играли групну фазу европског такмичења, док су у домаћем првенству трећепласирана екипа, иза управо Радничког и Црвене звезде.

"Било је тренутака када смо губили самопоуздање, али овакве утакмице враћају нас на прави пут. Сада је најбитније да узмемо тај Куп и да спасемо сезону. Било је и биће тешких тренутака, али за Партизан се игра срцем'', рекао је фудбалер Партизана Милан Смиљанић.

Раднички са друге стране се након убедљивог пораза од Црвене звезде окреће другом „вечитом ривалу" у нади за победу и пласман у финале.

Нишлије су у директном дуелу са Црвеном звездом смањили шансе за титулу у Суперлиги Србије, па ће попут Партизана шансу за трофеј тражити у Купу.

Први од два меча између Партизана и Радничког игра се од 18.00 часова на стадиону у Хумској, а ток сусрета пратите на нашем порталу.

У другом полуфиналу Црвена звезда је у првом мечу славила над Младости са 4:1. Реванш мечеви играју се 15. маја у Нишу и Лучанима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво