Куп Србије: Звезда дочекује Младост

Фудбалери Црвене звезде и Младости састају се на стадиону "Рајко Митић" у оквиру полуфинала Купа Србије. Меч почиње у 17.00 часова, а његов ток можете пратити на нашем порталу.

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да ће његова екипа, упркос згуснутом распореду, без калкулација ући у први меч полуфинала Купа Србије против Младости из Лучана.

"Неће нам бити нимало лако, имали смо дерби првенства у суботу и врло брзо је ова наредна утакмица. Имамо малих здравствених проблема, али ћемо се максимално спремити и за овај сусрет. Волели бисмо да уз подршку са трибина направимо добар резултат пред реванш у Лучанима, чекају нас две јако тешке утакмице полуфинала и морамо да будемо врло опрезни", поручио је он.

Утакмица између Црвене звезде и Младости игра се од 17 сати на стадиону Рајко Митић, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

 

Реванш полуфинала Купа Србије биће у Лучанима 15. маја. 

У другом полуфиналу у среду у првом мечу састају се Партизан и Раднички од 18.00 часова. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво